Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PMFS.PL| Stabilny | Darmowe Kanały | ANTY-DDOS |

Yogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

81506634896121758250.jpg

PMFS.PL zachwyci was swoim doświadczeniem, zaangażowaniem oraz najnowszą technologią i zabezpieczeniami dostępnymi na rynku.

Jeżeli potrzebujesz serwera do komunikacji z innymi twoimi kolegami/znajomymi to serdecznie zapraszamy.

Proszę też o tym pamiętać że nie pobieramy żadnych opłat za stworzenie darmowego kanału.

Oczywiście aby nie zapomnieć o najważniejszym do każdego naszego użytkownika podchodzimy indywidualnie !! bo każdy jest inny.

PMFS.PL

Odświeżony Wygląd Serwera !

Odświeżony wygląd serwera powinien zapewnić każdemu użytkownikowi swobodne poruszanie się na naszym serwerze.

Stabilne Łącze !

Posiadamy na naszym serwerze 256 slotów oraz stabilne łącze które zapewni wam najwyższą jakość rozmowy.

Ochrona Anty-DDOS !

Jesteśmy w posiadaniu najnowocześniej technologi związanej z zabezpieczeniem serwera. Gdyż bezpieczeństwo naszego serwera jest dla nas bardzo ważne a najważniejsze bezpieczeństwo naszym wspaniałych użytkowników

Technologia !

Serwer jest w posiadaniu najwyższej jakości technologi zwanej mBOT nie tylko pomagającej Administracji w utrzymaniu porządku ale również użytkownikom który aktualizuję datę aktywności na waszym kanale. Oczywiście posiada o wiele więcej funkcji ale to trzeba zobaczyć na własne oczy.

Doświadczenie !

Jako administracja oraz gracze różnych gier komputerowych wiemy co potrzebujecie do komunikowania się dlatego dołożyliście wszelkich starań i każdy z naszych Administratorów posiada odpowiednie kwalifikacje pomocy technicznej komunikatora głosowego.

Kanały Stałe !

Priorytetem naszego serwera zaraz po bezpieczeństwie jest jak najwyższa jakość rozmów na kanałach stałych które dają możliwość komunikacji

z ludźmi z każdego zakątku Polski i nie tylko ale również pochwaleniu się na czacie swoimi osiągnięciami w grze.

Kanały VIP oraz Strefy !

Jeżeli na waszym kanale przesiaduje minimum 8 osób jednocześnie mamy wam do zaoferowania kanały VIP które posiadają własną wyróżnioną strefę która jest wypromowana na naszym serwerze oraz będziesz w posiadaniu 6 pod-kanałów oraz o wiele lepszą jakość rozmowy na kanale.

Jeżeli posiadasz serwer który bardzo dobrze się rozwija i twoi gracze potrzebują stref aby znaleść się lepiej dobrze trafiłeś !

Rozrywka

Na naszym serwerze możesz jak narazie zastać MusicBota który zmienia co jakiś czas stację radiowe aby na swojej play liście posiadał szeroką gamę muzyki różnego rodzaju. Zamierzamy dodać MusicBot-y które będą posiadał na swojej play liście konkretny typ/rodzaj muzyki. Zapraszamy !

IP TS3:

PMFS.PL

b_560_95_1.png

Opublikowano

NIE POLECAM!

---------------------------------------------------------------------------------------------

- crackowana wersja m-bota

- dzieci w administracji

<12:17:14> Próba określenia nazwy hosta PMFS.PL

<12:17:19> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na PMFS.PL

<12:17:21> You are banned permanently. Reason: "Admin mBOTA"

Opublikowano

Witam @Yogi , będę musiał rozpisać się na temat Twojego serwera...

Serwer PMFS.pl jest serwerem bez przyszłości, Administracja serwera ma zero uszanowania dla twórców oprogramowania mbot. Wykorzystywanie oprogramowania w sposób niezgodny z postanowieniami licencji, czyli mówiąc krótko - nielegalne korzystanie z mbot'a! Jesteś w pełni świadomy działania, klasycznego piractwa polegającego na celowym kopiowaniu mbota, pobieraniu np. z torrentów czy zdobywaniu w jakikolwiek inny sposób, pozwalający na uniknięcie zapłaty za nabycie i użytkowanie z oprogramowania mbot. Banujesz twórców mbota aby nie mogli nic z tym zrobić, mylisz się! Twórcy nie są zaślepieni banami bądź innymi sposobami utrudniającymi do komunikacji, Twórcy mbot zaczną działać w najmniej oczekiwanym momencie a główny założyciel serwera tak jak i właściciel wykupionej maszyny za przetrzymywanie oraz korzystanie z oprogramowania poniosą poważne konsekwencje swoich działań.

Ta wiadomość nie ma na celu zastraszania bądź też zniechęcenia właściciela serwera na poprzestaniu używania tego oprogramowania, tylko na zrozumieniu twórcy i okazaniu mu troszeczkę szacunku na który zasługuje. 

Co do serwera, administracja absolutnie niekompetentna swoich wysoko położonych stanowisk. Jeszcze raz NIE POLECAM...

Pozdrawiam pr0chu.

logo1.png

Opublikowano

Serwer PMFS.pl jest serwerem bez przyszłości, Administracja serwera ma zero uszanowania dla twórców oprogramowania mbot. Wykorzystywanie oprogramowania w sposób niezgodny z postanowieniami licencji, czyli mówiąc krótko - nielegalne korzystanie z mbot'a! Jesteś w pełni świadomy działania, klasycznego piractwa polegającego na celowym kopiowaniu mbota, pobieraniu np. z torrentów czy zdobywaniu w jakikolwiek inny sposób, pozwalający na uniknięcie zapłaty za nabycie i użytkowanie z oprogramowania mbot. Banujesz twórców mbota aby nie mogli nic z tym zrobić, mylisz się! Twórcy nie są zaślepieni banami bądź innymi sposobami utrudniającymi do komunikacji, Twórcy mbot zaczną działać w najmniej oczekiwanym momencie a główny założyciel serwera tak jak i właściciel wykupionej maszyny za przetrzymywanie oraz korzystanie z oprogramowania poniosą poważne konsekwencje swoich działań.

Ta wiadomość nie ma na celu zastraszania bądź też zniechęcenia właściciela serwera na poprzestaniu używania tego oprogramowania, tylko na zrozumieniu twórcy i okazaniu mu troszeczkę szacunku na który zasługuje. 

Co do serwera, administracja absolutnie niekompetentna swoich wysoko położonych stanowisk. Jeszcze raz NIE POLECAM...

Pozdrawiam pr0chu.

Mam pytanie a na jakiej podstawie to opisujesz ? Jeżeli masz dowody proszę je utwierdzić pod moim postem. Dodatkowo nie widziałem Ciebie nigdy na naszym serwerze i twoja wypowiedz w ten sposób jest offtopiciek który jest karany na forum. Jeżeli jest taka możliwość jeżeli autor tego postu nie podoba podstaw związanych z swoim komentarzem proszę o usunięcie postu oraz ukaranie użytkownika o szkalowaniu dobrego mienia serwera  oraz uznanie jego postu offtopic.

Dzięki pozdrawiam CyCu 

Dodatkowo tak rozumiem :) że boisz się że jesteśmy waszą konkurencją ale nie wiem dlaczego taka nienawiść z twojej strony jeżeli kiedykolwiek będziesz na serwerze w takim razie zapraszam na rozmowę i wyżalisz mi się :) chętnie Ciebie wysłucham. Zakończę rozmowę bo zaczyna się z mojego postu robić offtopić :)

NIE POLECAM!

---------------------------------------------------------------------------------------------

- dzieci w administracji

Proszę udowodnić że posiadam crack wersję mBota :) Jeżeli jest to szkalowanie dobrego imienia serwera i braku argumentów proszę o uznanie postu jako komplety offtopić który nic nie wnosi do tematu.

Dodatkowo jeżeli chodzi wam o użytkownika związanego z literą zaczynającą się na litery Be ale został usunęty z listy Administratorów. 

Opublikowano

Proszę udowodnić że posiadam crack wersję mBota :) Jeżeli jest to szkalowanie dobrego imienia serwera i braku argumentów proszę o uznanie postu jako komplety offtopić który nic nie wnosi do tematu.

Jestem autorem oprogramowania i nie jesteś wpisany jako serwer który zakupił licencję. Coś jeszcze?  :lenny:  :lenny:

Opublikowano

Pozdrawiam pr0chu.

Mam pytanie a na jakiej podstawie to opisujesz ? Jeżeli masz dowody proszę je utwierdzić pod moim postem. Dodatkowo nie widziałem Ciebie nigdy na naszym serwerze i twoja wypowiedz w ten sposób jest offtopiciek który jest karany na forum. Jeżeli jest taka możliwość jeżeli autor tego postu nie podoba podstaw związanych z swoim komentarzem proszę o usunięcie postu oraz ukaranie użytkownika o szkalowaniu dobrego mienia serwera  oraz uznanie jego postu offtopic.

Dzięki pozdrawiam CyCu 

Dodatkowo tak rozumiem :) że boisz się że jesteśmy waszą konkurencją ale nie wiem dlaczego taka nienawiść z twojej strony jeżeli kiedykolwiek będziesz na serwerze w takim razie zapraszam na rozmowę i wyżalisz mi się :) chętnie Ciebie wysłucham. Zakończę rozmowę bo zaczyna się z mojego postu robić offtopić :)

NIE POLECAM!

- dzieci w administracji

Dodatkowo jeżeli chodzi wam o użytkownika związanego z literą zaczynającą się na litery Be ale został usunęty z listy Administratorów. 

Witaj ponownie, nigdy mnie nie widziałeś na swoim serwerze? Nie no to nie jest tak że nie mogłem zmienić nicku czy też ID nieee przecież tak nie można ... To nie jest że jak ja wbije to Ciebie nie ma, przecież Ty 24 godziny na dobę siedzisz ... Jezu zbłaźniłeś się człowieku... Mój post to offtopic? Nie zgodny z regulaminem? Wydałem swoją opinię która jest wielkimi dowodami poparta... Znam twórce ( Adamsa ), KlassKai tylko z nim współpracuje ale nie jest twórcą  ... więcej informacji na ten temat musisz mieć ...  Nie masz prawa prości o usunięcie Postu z tego względu że to opinia .. i my mamy prawo jako użytkownicy MPCForum dzielić się naszymi poglądami .. Nie pisz bzdur ...

Konkurencja ? 1 użytkownik na serwerze to jest konkurencja? Człowieku zastanów się co Ty piszesz zanim wypowiesz się na jakikolwiek temat ... takich bzdur jeszcze nie widziałem..

Pozdrawiam serdecznie pr0chu.

logo1.png

Opublikowano

Przemek potwierdził że nie sprzedawał oprogramowania mbot na ten serwer. Sam dostał bana :)

NIE POLECAM! 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...